myexelixi

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους καθηγητές της Εξέλιξης, γιατί από όταν βρέθηκα κοντά τους από την Α΄ Λυκείου ήταν πάντα δίπλα μου.  Η προσφορά τους ήταν άριστη όχι μόνο λόγω των επιστημονικών τους γνώσεων αλλά και επειδή ήταν εκεί να μου σταθούν και ψυχολογικά, κάτι που στα χρόνια αυτά παίζει μεγάλο ρόλο.

Οι συζητήσεις μας μου έδωσαν πραγματική δύναμη να πιστέψω σε μένα και στις δυνατότητές μου και τελικά να πετύχω.
Σας ευχαριστώ!!»

Μαριάννα Μιχαηλίδου – Φιλοσοφική Αθηνών

«Αυτό που κάνει την Εξέλιξη να ξεχωρίζει είναι σίγουρα η φιλική ατμόσφαιρα, το κλίμα κατανόησης και βέβαια η άψογη συνεργασία ανάμεσα σε μαθητές και καθηγητές. Με το συστηματικό διάβασμα και τη δική σας βοήθεια μπορώ πλέον χαρούμενη να προχωρήσω στα σχέδιά μου.

Χίλια ευχαριστώ!!!

Αγγελική Γαλάνη – Μαθηματικό Θεσ/νίκης

«Η Εξέλιξη ήταν αυτά τα δύσκολα χρόνια του Λυκείου όχι μόνο ένα φροντιστήριο αλλά μια μεγάλη οικογένεια για όλους μας. Μοιραζόμασταν ευχάριστες μα και δύσκολες στιγμές. Και πάντα ήταν εκεί και στις εύκολές μα και στις δύσκολες στιγμές και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε, να προσπαθούμε και να μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας.

Σας  ευχαριστώ πολύ  που ήσασταν  πάντα εκεί όταν σας χρειάστηκα, που δεν με συμβουλέψατε αλλά συζητήσαμε μαζί και εύχομαι όλοι να έχουν πάντα δίπλα τους καθηγητές όπως εγώ.»

Νίκος Παπαδόπουλος – ΑΣΟΕΕ

«Παραμονή Πανελλαδικών εξετάσεων.Άγχος εξαιτίας της σύγχυσης που επικρατεί πάντοτε την τελευταία στιγμή…Αρχαία Ελληνικά, γνωστό-άγνωστο, λεξιλόγιο, γραμματική…Μα γίνεται να τα θυμάται κάποιος όλα αυτά; Οι σκέψεις σταματούν απότομα, την ώρα που ο αγαπημένος καθηγητής των αρχαίων μπαίνει στην αίθουσα.

Η χαρακτηριστική του ηρεμία, οι γνώσεις του που δεν σταματούν πουθενά, μα πάνω απ’ όλα το ανεξάντλητο χιούμορ αμέσως σε χαλαρώνουν ενώ επικρατεί το χάος και ο πανικός, η απίστευτη οργάνωση της ύλης, τα απόλυτα εύστοχα παραδείγματα σε κάθε κεφάλαιο και φαινόμενο, διώχνουν κάθε αμφιβολία και άγχος.

Η “εξέλιξη”, δεν είναι μόνο το ιδανικό περιβάλλον, η προσοχή και η επιμέλεια με την οποία είναι όλα τακτοποιημένα, μα πάνω απ’ όλα οι καθηγητές της… Πάντοτε ευγενικοί, ευδιάθετοι, υπεύθυνοι και πολύ ικανοί. Ο καθένας στο αντικείμενο του και όλοι μαζί ως σύνολο αποτελούν μια ιδανική ομάδα που απλώς κάνει τους μαθητές να νιώθουν σπίτι τους.

Η εμπειρία στο φροντιστήριο σας ήταν από τις πιο μοναδικές που έχω ζήσει. Οι στιγμές που πέρασα μαζί σας δε θα ξεχαστούν ποτέ. Η “εξέλιξη” με βοήθησε ν’ ανοίξω  τους ορίζοντες μου, να μεγαλώσω, να ωριμάσω. Ένα μεγάλο ¨”ευχαριστώ” είναι λίγο, αν υπολογίσω και τη γενικότερη υποστήριξη και κατανόηση τους.

Εύχομαι να προχωρήσετε όπως ξεκινήσατε στα πρώτα βήματα, να εξελιχθείτε ακόμη περισσότερο και να μην σταματήσει ποτέ η προσπάθεια και η όρεξη με την οποία ξεκινήσετε!»

Σας ευχαριστώ,
Ελπίδα Οικονομίδου – Φιλοσοφική Αθηνών